CARTES I MENÚS

Durant el cap de setmana, el Restaurant Cambray us proposa una extensa carta de plats confegida amb productes típics de la terra i pensada per a donar resposta a un ampli ventall de gustos culinaris. A part d’un gran ventall d’entrants freds i calents, les carns a la brasa i els guisats casolans no deixen de ser-hi presents, així com arrossos i fideuades propis de la nostra cuina mediterrània. Per als amants de la mar, disposem d’una àmplia gamma de peixos i suquets autòctons de les costes del nostre país.

Visualitza i descarrega les nostres Cartes en format PDF:

 

Carta Cambray

Carta licors

Carta postres

Carta vins

A casa nostra ens adaptem als seus gustos i necessitats. Oferim un ampli ventall de possibilitats per confeccionar el seu Menú a mida al millor preu, i convertim el seu dia especial en un esdeveniment inoblidable.

Disposem de menús per a dues persones o més per a tot tipus d’esdeveniments i festivitats, com ara batejos, comunions, casaments i altres grans ocasions. Els nostres espais i salons són òptims per aquest tipus de celebracions, amb la possibilitat d’escollir un menú més formal (asseguts) o un altre més informal anomenat ‘Lunch’ amb barra lliure.

Durant la setmana, de dimarts a divendres, disposem al migdia un Menú diari amb un ampli assortiment de plats. De primers, oferim diferents varietats d’amanides, així com els entrants propis de la nostra cuina casolana. Els segons, no poden faltar les carns a la brasa i diferents guisats. Les nostres especialitats culinàries també tenen lloc entre setmana, amb fideuas dimecres i l’emblemàtica paella els dijous (13,50 € per persona).

Destaquem que també disposem d’un menú per a grups entre setmana, on es podrà gaudir de la nostra carpa de fusta exterior (25 € per persona amb un mínim de 30 comensals). Els divendres a la nit, i durant tot el dissabte, la nostra àmplia carta està a disposició dels nostres clients. No obstant això, el restaurant també ofereix menús especials per a aquests dies, amb una gran varietat de primers i segons platoss, i un ampli assortiment de postres (20-25 € per persona).

Disposem d’una àmplia selecció de vins i caves, especialment de vins negres: riojas, somontanos i dueros són presents al nostre celler. Evidentment no poden faltar els vins de la nostra terra, procedents de diferents comarques com el Priorat, l’Empordà … Els vins blancs i rosats també tenen una presència important. Els millors caves del nostre país també tenen un paper important al nostre celler. Tot i això, també disposem d’una petita selecció de l’xampany francès més representatiu.

Visualitza i descarrega les nostres Cartes en format PDF


Lunch

Menú calçots

Menú Sant Joan

Menú cap de setmana (màx. 12 pers.)

Menú de Nadal

Menú casaments

Menú grups (mín. 12 pers.)