Back to top
Image Alt

Cartes i menús

Durant el cap de setmana, el Restaurant Cambray us proposa una extensa carta de plats confegida amb productes típics de la terra i pensada per a donar resposta a un ampli ventall de gustos culinaris. A part d’un gran ventall d’entrants freds i calents, les carns a la brasa i els guisats casolans no deixen de ser-hi presents, així com arrossos i fideuades propis de la nostra cuina mediterrània. Per als amants de la mar, disposem d’una àmplia gamma de peixos i suquets autòctons de les costes del nostre país.

Visualitza i descarrega les nostres Cartes en format PDF:

 

Carta Cambray

Carta licors

Carta postres

Carta vinos

A casa nostra, ens adaptem als seus gustos i necessitats, amb un ampli ventall de possibilitats per confeccionar el seu Menú a mida, a el millor preu i convertir la seva dia especial en un esdeveniment inoblidable.

Així mateix, els oferim menús per a dues persones o més, en funció de menú escollit. També tenim a la seva disposició menús especials per a batejos, comunions, casaments i altres grans esdeveniments. Disposem de salons individuals per fer aquest tipus de celebracions, amb la possibilitat d’escollir un menú més formal (asseguts) o un altre més informal anomenat ‘Lunch’ amb barra lliure.

Durant la setmana, de dimarts a divendres, disposem al migdia un Menú diari amb un ampli assortiment de plats. De primers, oferim diferents varietats d’amanides, així com els entrants propis de la nostra cuina casolana. Els segons, no poden faltar les carns a la brasa i diferents guisats. Les nostres especialitats culinàries també tenen lloc entre setmana, amb fideuas dimecres i l’emblemàtica paella els dijous (12,50 € / per.).

Destaquem que també disposem d’un menú per a grups entre setmana, on es podrà gaudir de la nostra carpa de fusta exterior (25 € / per. Mínim 30 comensals). Els divendres a la nit, i durant tot el dissabte, la nostra àmplia carta està a disposició dels nostres clients. No obstant això, el restaurant també ofereix menús especials per a aquests dies, amb una gran varietat de primers i segons platoss, i un ampli assortiment de postres (20-25 € / per.).

Disposem d’una àmplia selecció de vins i caves, especialment de vins negres: riojas, somontanos i dueros són presents al nostre celler. Evidentment no poden faltar els vins de la nostra terra, procedents de diferents comarques com el Priorat, l’Empordà … Els vins blancs i rosats també tenen una presència important. Els millors caves del nostre país també tenen un paper important al nostre celler. Tot i això, també disposem d’una petita selecció de l’xampany francès més representatiu.

Visualitza i descarrega les nostres Cartes en format PDF


 

Lunch

Menú calçots

Menú San Juan

Fin de semana

Menú bodas

Menú grupos